Elvis Luna Pie

Elvis Luna Pie
Această rețetă servește 6. Dacă $2.5 pe portie cade în bugetul dvs., Elvis Moon Pie ar putea fi o mare fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 915 calorii. Dacă aveți gelatină, banane, zahăr pentru cofetari și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcinte De Lună De Casă – Plăcinte De Lună Cu Cremă Portocalie, Câinele Elvis, și The Fat Elvis pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru macaroane: Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Așezați arahidele și zahărul cofetarilor într-un robot de bucătărie și procesați până ajunge la o consistență a făinii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
4
Așezați albușurile de ou și zahărul granulat într-un mixer de suport și bateți până se formează vârfuri ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
5
Folosind o spatulă de cauciuc, pliați încet amestecul de arahide / zahăr, o treime la un moment dat, până când este complet încorporat, având grijă să nu lăsați amestecul "să cadă."Introduceți aluatul folosind o pungă de conducte sau o pungă de patiserie pe foile de copt pregătite (șase runde de 3 inci pe fiecare tavă) la aproximativ 1 inch distanță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
6
Coaceți până se rumenesc și se ridică frumos, 15 până la 17 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Lăsați să se odihnească 20 de minute, apoi scoateți macaroanele din foile de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
8
Pentru compot: puneți slănina într-o tigaie sotată la foc mic până când este crocantă și rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Adăugați bananele tocate și gătiți în timp ce zdrobiți. Apoi adăugați zahărul brun, romul și sucul de lămâie și continuați să gătiți amestecul de piure până când nu rămâne lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
Miere De CitriceMiere De Citrice
1
Așezați gelatina în vasul unui mixer de suport împreună cu 1/2 cană de apă. Puneți atașamentul de măturică în picioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Într-o cratiță mică, combinați restul de 1/2 cană de apă, zahărul granulat, siropul de porumb și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se pune la foc mediu-mare, se acoperă și se lasă să gătească timp de 3 până la 4 minute. Descoperiți, fixați un termometru cu bomboane pe partea laterală a tigaiei și continuați să gătiți până când amestecul ajunge la 240 de grade F, 7 până la 8 minute. Odată ce amestecul atinge această temperatură, îndepărtați imediat de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Rotiți mixerul la viteză mică și, în timp ce alergați, turnați încet siropul de zahăr pe partea laterală a vasului în amestecul de gelatină. După ce ați adăugat tot siropul, creșteți viteza la mare. Continuați să biciuiți până când amestecul devine foarte gros și este călduț, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Adăugați vanilia în ultimul minut de biciuire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
1
Așezați o macaroon coaptă în jos.
2
Adăugați o lingură de compot, aproximativ 3 linguri. Acoperiți compotul cu 1 lingură de bici de marshmallow. Folosind o torță de mână, prăjiți marshmallow-ul până se rumenesc. Sus, cu un alt macaroon, copt-cu fața în sus. Repetați cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
CompotCompot
3
Servi.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista