Elvis Luna Pie
Această rețetă servește 6. Dacă $2.5 pe portie cade în bugetul dvs., Elvis Moon Pie ar putea fi o mare fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 915 calorii. Dacă aveți gelatină, banane, zahăr pentru cofetari și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcinte De Lună De Casă – Plăcinte De Lună Cu Cremă Portocalie, Câinele Elvis, și The Fat Elvis pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru macaroane: Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Așezați arahidele și zahărul cofetarilor într-un robot de bucătărie și procesați până ajunge la o consistență a făinii, aproximativ 5 minute.
Așezați albușurile de ou și zahărul granulat într-un mixer de suport și bateți până se formează vârfuri ferme.
Folosind o spatulă de cauciuc, pliați încet amestecul de arahide / zahăr, o treime la un moment dat, până când este complet încorporat, având grijă să nu lăsați amestecul "să cadă."Introduceți aluatul folosind o pungă de conducte sau o pungă de patiserie pe foile de copt pregătite (șase runde de 3 inci pe fiecare tavă) la aproximativ 1 inch distanță.
Coaceți până se rumenesc și se ridică frumos, 15 până la 17 minute.
Lăsați să se odihnească 20 de minute, apoi scoateți macaroanele din foile de copt.
Pentru compot: puneți slănina într-o tigaie sotată la foc mic până când este crocantă și rumenită.
Adăugați bananele tocate și gătiți în timp ce zdrobiți. Apoi adăugați zahărul brun, romul și sucul de lămâie și continuați să gătiți amestecul de piure până când nu rămâne lichid.
Așezați gelatina în vasul unui mixer de suport împreună cu 1/2 cană de apă. Puneți atașamentul de măturică în picioare.
Într-o cratiță mică, combinați restul de 1/2 cană de apă, zahărul granulat, siropul de porumb și sarea.
Se pune la foc mediu-mare, se acoperă și se lasă să gătească timp de 3 până la 4 minute. Descoperiți, fixați un termometru cu bomboane pe partea laterală a tigaiei și continuați să gătiți până când amestecul ajunge la 240 de grade F, 7 până la 8 minute. Odată ce amestecul atinge această temperatură, îndepărtați imediat de pe foc.
Rotiți mixerul la viteză mică și, în timp ce alergați, turnați încet siropul de zahăr pe partea laterală a vasului în amestecul de gelatină. După ce ați adăugat tot siropul, creșteți viteza la mare. Continuați să biciuiți până când amestecul devine foarte gros și este călduț, 12 până la 15 minute.
Adăugați vanilia în ultimul minut de biciuire.
Așezați o macaroon coaptă în jos.
Adăugați o lingură de compot, aproximativ 3 linguri. Acoperiți compotul cu 1 lingură de bici de marshmallow. Folosind o torță de mână, prăjiți marshmallow-ul până se rumenesc. Sus, cu un alt macaroon, copt-cu fața în sus. Repetați cu ingredientele rămase.