Eliopitta: Pâine De Măsline
Eliopitta: pâinea de măsline ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 382 calorii. Această rețetă servește 12. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ceapă, ulei de măsline, măsline kalamatan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pâine de măsline fără frământare / Pane all ' Olive, Pâine De Măsline, și Pâine De Măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie sotată, încălziți 2 linguri de ulei de măsline și adăugați ceapa. Gatiti pana se rumeneste usor, dar nu complet caramelizat. Puneți deoparte să se răcească.
Într-un castron, amestecați ingredientele uscate: făină, praf de copt și sare.
Ceapa sotată la ingredientele uscate. Apoi adăugați apa, uleiul de măsline, cimbrul și măslinele.
Se amestecă până se amestecă bine și se formează un aluat. Întoarceți-vă pe o placă înmuiată și frământați aluatul până când este moale și neted, aproximativ 5 până la 8 minute. Acoperiți cu un prosop și lăsați să stea aproximativ 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Formați aluatul într-o bilă mare și puneți-l într-o tigaie unsă.
Coaceți timp de 1 oră și până când pâinea se rumeneste. Când pâinea este la 10 minute de la preparare, periați ușor suprafața cu lapte pentru a-i da un luciu.
Scoateți pâinea din cuptor și puneți-o pe un suport pentru a se răci.