Elan sau vânat sacadat

Elan sau vânat sacadat
Elk sau vânat sacadat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 989 calorii, 183g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 3. Pentru $ 34.67 pe portie, această rețetă acoperă 53% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, oțet, vânat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 75%. Încercați Vânat Sacadat, Carne de vită sau de vânat sacadat, și Rețetă Sacadată De Vânat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Feliați carnea împotriva bobului cu o grosime de aproximativ 3/16 până la 1/4 inci. Funcționează cel mai bine dacă feliați carnea atunci când este parțial înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Într-un castron amestecați sosul de soia, sucul de lămâie, oțetul, fulgii de chili roșii și praful de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Adăugați carnea la leac și marinați cel puțin 24 de ore, refrigerate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Puneți carnea într-un fumător fierbinte și fumați la o temperatură scăzută, aproximativ 100 de grade F, timp de 1 până la 2 zile până când este aproape crocantă. Nu vă uscați prea mult sau sacadatul va fi prea crocant. A se păstra, bine învelit, în congelator fără îngheț timp de până la 1 an.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate90
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista