Elan sau vânat sacadat
Elk sau vânat sacadat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 989 calorii, 183g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 3. Pentru $ 34.67 pe portie, această rețetă acoperă 53% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, oțet, vânat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 75%. Încercați Vânat Sacadat, Carne de vită sau de vânat sacadat, și Rețetă Sacadată De Vânat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați carnea împotriva bobului cu o grosime de aproximativ 3/16 până la 1/4 inci. Funcționează cel mai bine dacă feliați carnea atunci când este parțial înghețată.
Într-un castron amestecați sosul de soia, sucul de lămâie, oțetul, fulgii de chili roșii și praful de usturoi.
Adăugați carnea la leac și marinați cel puțin 24 de ore, refrigerate.
Puneți carnea într-un fumător fierbinte și fumați la o temperatură scăzută, aproximativ 100 de grade F, timp de 1 până la 2 zile până când este aproape crocantă. Nu vă uscați prea mult sau sacadatul va fi prea crocant. A se păstra, bine învelit, în congelator fără îngheț timp de până la 1 an.