Elan sau vânat sacadat

Elan sau vânat sacadat
Elk sau vânat sacadat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 989 calorii, 183g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 3. Pentru $ 34.67 pe portie, această rețetă acoperă 53% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, oțet, vânat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 75%. Încercați Vânat Sacadat, Carne de vită sau de vânat sacadat, și Rețetă Sacadată De Vânat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Feliați carnea împotriva bobului cu o grosime de aproximativ 3/16 până la 1/4 inci. Funcționează cel mai bine dacă feliați carnea atunci când este parțial înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Într-un castron amestecați sosul de soia, sucul de lămâie, oțetul, fulgii de chili roșii și praful de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați carnea la leac și marinați cel puțin 24 de ore, refrigerate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Puneți carnea într-un fumător fierbinte și fumați la o temperatură scăzută, aproximativ 100 de grade F, timp de 1 până la 2 zile până când este aproape crocantă. Nu vă uscați prea mult sau sacadatul va fi prea crocant. A se păstra, bine învelit, în congelator fără îngheț timp de până la 1 an.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate90
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista