El Paso vechi Tacos de pui la grătar și ananas la grătar cu varză și salată de Mango
Vechiul El Paso Tacos de pui la grătar și ananas cu varză și Slaw de Mango ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. O porție conține 100 de calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 55 de cenți pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ananas, piele de morcov, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tacos de pește Chili-Lime la grătar cu smântână varză Slaw + Mango și Avocado, Tacos din piept de pui la grătar cu salată cremoasă de varză, și Tacos de pește sudic la grătar cu salată de varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 160°.
Într-un vas de sticlă sau castron marinați puiul cu 1 pachet de condimente vechi El Paso și 2 linguri de ulei de măsline conținut în kit.
Într-un castron mic adăugați varză rasă, morcov, mango tocat, coriandru, zahăr brun, piper cayenne, ulei de măsline, sare și oțet balsamic.
Se amestecă bine și se lasă deoparte în timp ce se gătește puiul la grătar.
Folosind un grătar interior sau exterior, preîncălziți la o setare mai mare pentru a obține o căutare bună.
Înfășurați tortilele moi în kit în folie și puneți-le în cuptor.
Adăugați puiul la grătar și gătiți câteva minute pe fiecare parte până când ați terminat.
În timp ce puiul este la grătar, așezați coji de tacos tari pe o foaie de plasare și adăugați la cuptor cu tortilla moale. Nu overcook. Opriți cuptorul după încă 5 minute și păstrați-l cald până la servire.
Scoateți puiul de pe grătar și lăsați să se odihnească câteva minute.
Adăugați felii de ananas la grătarul fierbinte și căutați pe ambele părți câteva minute.
Feliați puiul pe diagonală și serviți pe platou cu felii de ananas la grătar tocate.
Se ornează cu coriandru tocat.
Serviți cu salată de mango de varză, tortilla moale și crocantă și sos conținut în kit.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.