El Farol Fried Calamari ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 1434 calorii, 40g de proteine, și 108g de grăsime. Pentru $6.3 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ulei vegetal, piper crăpat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Calamari Prăjiți, Calamari Prăjiți, și Nachos Calamari Prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați corpurile calamari în inele de 1/4 inch și îndepărtați tentaculele. Puneți inele și tentacule în lapte și amestecați pătrunjelul. Se lasă la marinat timp de 2 până la 3 ore la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Chifle Albe De Cină
2
Încălziți uleiul la aproximativ 350 de grade sau până când un cub de pâine devine maro auriu în aproximativ 12 secunde când este pus în ulei fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Scoateți calamarii din lapte și aruncați laptele. Aruncați calamari cu făina de orez până când este bine acoperită; transferați într-un castron și aruncați cu ouăle până când sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Se presară cu puțină sare și tot piperul negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Transferați într-un alt castron și aruncați cu firimiturile de pâine până când sunt bine acoperite și suficient de uscate pentru a separa fiecare bucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
6
Adăugați mai multe pesmet, dacă este necesar.Se prăjesc în loturi în ulei fierbinte timp de 20 până la 30 de secunde sau până se rumenesc și sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
7
Îndepărtați cu o lingură cu fante. Nu gătiți prea mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8
Transferați pe prosoape de hârtie și presărați sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
9
Se servește cu aioli cu lămâie-Caper și sos Romesco pentru scufundare (urmează rețetele); garnisiți cu pene de var.Lemon-Caper Aioli: face 2 căni.Puneți toate ingredientele într-un robot de bucătărie și amestecați bine. Lemon-Caper Aioli păstrează până la 2 săptămâni în frigider, când este păstrat într-un borcan cu un capac strâns.Sos Romesco: face 4 căni, poate fi folosit cu orice.Ardeți ardeii grași roșii peste o flacără deschisă, pe un grătar cu gaz sau cărbune sau într-un cuptor de carne până când ardeii sunt înnegriți pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Aioli
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Îndepărtați cea mai mare parte a pielii și a semințelor din peppers.In un blender sau un robot de bucătărie, curățați migdalele, usturoiul, uleiul, oțetul și ardeii iute până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Adăugați ardei, înlocuiți blatul și pulsați până când sosul este puțin gros. Sare după gust. Acest sos se va păstra timp de 4 până la 5 zile dacă este refrigerat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe