Eglefin Prăjit Cu Crustă Brânză

Eglefin Prăjit Cu Crustă Brânză
Eglefinul prăjit cu crustă brânză necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 1 și costă 17,97 USD pe porție. O porție conține 1218 calorii, 137g de proteine, și 45g de grăsime. Un amestec de roșii semi-uscate la soare, brânză Cheddar matură, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Funcționează bine ca un fel principal scump. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Eglefin Prăjit Cu Crustă Brânză, Eglefin copt cu crustă de Cracker de caju, și Cartofi Prăjiți Și Eglefin Puttanesca.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 220C / 218° / gaz 7.Înveliți o tavă de copt cu 1/2 linguriță de ulei de măsline și așezați peștele deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Se amestecă pesmetul, brânza și pătrunjelul, se condimentează după gust cu sare și piper și se presează, folosind spatele unei linguri, pe vârful fileurilor de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
File De PeșteFile De Pește
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
3
Așezați roșiile în jurul peștelui pe tava de copt și stropiți totul cu restul de ulei.Prăjiți aproximativ 10 minute până când crusta devine aurie și peștele este gătit.Timpii pot varia în funcție de grosimea peștelui dvs., dacă are nevoie de mai mult timp, poate fi necesar să acoperiți partea superioară cu folie de staniu pentru a opri arderea, după primele 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru eglefin. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții1
Scor De Sănătate66
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista