Eglefin Pesto Cremos

Eglefinul Pesto cremos este un fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 25 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 21 calorii. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos de pesto de busuioc classico și răspândire, roșii, pansament miracol și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Eglefin afumat cremos și șofran kedgeree, Eglefin afumat cu flageolets într-un sos cremos de muștar (sau Nigel Slater face WTSIM), și Cum se face Pesto luminat: A pentru Pesto cremos de busuioc de Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°.
Așezați peștele într-un vas de copt de 13x9 inci.
Se amestecă pansamentul și pesto-ul; se întinde pe pește. Se acoperă cu roșii.
Coaceți 15 min. sau până când peștele fulgi ușor cu furculita.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru eglefin. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![FitVine Vin Pinot Grigio]()
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.