Dijon tarhon copt eglefin ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatarian servește 1 și costă $14.86 pe portie. O porție conține 932 calorii, 113g de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper, file de eglefin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Eglefin La Cuptor Cu Tarhon Dijon, Tarhon! Sos de salată cu miere Dijon și tarhon, și Pui la grătar Dijon și tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți/pulverizați ușor un vas de copt de 13" x 9".Aranjați fileurile de eglefin în coacere dish.In un castron se amestecă oțetul, uleiul, muștarul, zahărul, tarhonul și piperul; periați uniform peste fileurile de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Eglefin
File De Pește
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Suc De Lămâie, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Coaceți, neacoperit, la 450 timp de aproximativ 8 minute sau până când peștele se descuamă ușor și este opac.
Haddock funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.