Eglefin La Cuptor
Eglefinul copt la cuptor necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 321 calorii, 30g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $3.6 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, unt, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 76 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Încercați Eglefin La Cuptor, Eglefin Copt, și Eglefin Copt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, sotati ceapa si telina in unt timp de 3 minute sau pana se inmoaie.
Adăugați ciuperci; se sotează cu 1 minut mai mult sau până se înmoaie.
Se ia de pe foc; amestecați pesmetul, sarea, piperul, tarhonul și rozmarinul, dacă doriți.
Așezați fileurile într-un 11-in uns. x 7-în. vas de copt.
Se presara cu suc de lamaie. Puneți amestecul de pesmet pe fileuri; se acoperă cu roșii.
Se coace, neacoperit, la 375 de minute, timp de 25-30 de minute sau până când peștele se desprinde ușor cu furculița.
Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Haddock funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.