Eglefinul gratinat este un pescatarian rețetă cu 8 porții. Pentru $5.32 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 567 calorii, 47G de proteine, și 38g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați brânză Cheddar ascuțită, făină, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în jur 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, ceea ce este destul de bun. Încercați Gratin de eglefin afumat, Eglefin afumat și Gratin de anghinare din Ierusalim, și Eglefin afumat cu țelină și gratin de spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt mediu sau mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Clătiți și uscați fileurile. Se condimentează cu 1 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Sare
3
Într-o tigaie sau tigaie, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Călește ceapa în unt până devine aurie. Se amestecă făina până se încorporează complet. Se amestecă muștar, 1/2 linguriță sare, creme ușoare și grele. Gatiti pana se ingroasa, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ceapă
Sare
5
Se ia de pe foc și se amestecă brânzeturile.
6
Se toarnă sosul peste pește și se presară cu boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Sos
Pește
7
Se coace în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute, până se rumenesc și se clocotește.
Haddock funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.