Eglefin Fiert În Ghimbir
Eglefinul fiert în ghimbir necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 1 și costă 15,41 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 120g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 873 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, stoc de pește, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Funcționează bine ca un fel principal scump. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Eglefin Fiert Cu Gust De Porumb, Pui De Ghimbir Fiert, și Cod negru Braconat cu ghimbir-soia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, la foc mediu, adăugați uleiul.
Adăugați usturoiul și jumătate din ghimbir. După 30 de secunde, adăugați bulionul, sosul de soia și vinul.Se aduce la fierbere și se fierbe până când lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 5-10 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Așezați fileurile în lichid și braconați până când filetele sunt fierte, aproximativ 6-10 minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Eglefinul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.