Eglefin curry cu ananas (Islanda)

Eglefin curry cu ananas (Islanda)
Eglefinul curry cu ananas (Islanda) este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 1 porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 169g de proteine, 97G de grăsime, și un total de 1834 calorii. Pentru $22.61 pe portie, această rețetă acoperă 72% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână file de eglefin, smântână unică, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza crema unică, puteți urma acest curs principal cu Fudge cu miere sărată și tartă cu ciocolată ca desert. Funcționează bine ca un fel principal scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 78%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Eglefin Curry Cu Ananas (Islanda), Kedgeree (Orez Curry Britanic Cu Eglefin Afumat), și Kedgeree De Eglefin Afumat, Ouă De Prepeliță Și Maioneză Curry.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 200C (390f). Periați ușor un vas de copt rezistent la cuptor cu o parte din ulei și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tăiați eglefinul în bucăți, condimentați cu sare + piper și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EglefinEglefin
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Sote praz & usturoi peste med-căldură până dedurizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
5
Adăugați ardei grași tocați + ciuperci (dacă folosiți) și sotati 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
6
Adăugați creveți, cremă unică, bucăți de ananas și suc de ananas. Se amestecă sosul Worcestershire, pudra de curry și boia de ardei. Gustați și adăugați sare și piper după dorință.Se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Ananas TidbitsAnanas Tidbits
2 Cutii (120 G Fiecare) Suc De Ananas Neîndulcit2 Cutii (120 G Fiecare) Suc De Ananas Neîndulcit
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Cremă UnicăCremă Unică
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
7
Adăugați bucăți de pește și fierbeți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
8
Se ia de pe foc și se toarnă în vasul de copt pregătit. Acoperiți ușor cu folie și coaceți timp de 15-20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru eglefin. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateGreu
Gata În42 m.
Porții1
Scor De Sănătate86
Revista