Eglefinul cu unt de lime și coriandru ar putea fi doar rețeta fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și pescatarian pe care ați căutat-o. Această rețetă face 4 porții cu 203 calorii , 28 g de proteine și 9 g de grăsimi fiecare. Pentru 3,57 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. 9 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de unt, coriandru, sare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 56% . Rețete similare sunt eglefinul cu muștar picant la cuptor , eglefinul în stil mediteranean și porumb pe stiule în coriandru și unt de lime .
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Se presară fileurile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3
Puneți pe o tavă unsă cu grăsime. Prăjiți 4-5 inchi de la căldură 5-6 minute sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
4
Într-un castron mic, amestecați ingredientele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat