Eglefin cu slănină și ceapă

Eglefin cu slănină și ceapă
Eglefin cu slănină și ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 5,73 USD per porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43 g de proteine, 34 g de grăsimi și un total de 515 calorii. 5 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Această rețetă de la Foodnetwork necesită usturoi, suc de lămâie, cippolini și pătrunjel cu frunze plate. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 75%. Încercați Eglefin cu slănină și ceapă, Eglefin cu slănină și roșii și Eglefin cu slănină și roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
File De Eglefin, Tăiat în 4 Porții De 8 UnciiFile De Eglefin, Tăiat în 4 Porții De 8 Uncii
2
Clătiți peștele și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Suc De Lămâie – Aproximativ 1/4 Lămâie2 Linguri Suc De Lămâie – Aproximativ 1/4 Lămâie
3
Stropiți peștele cu suc de lămâie și sare. Ungeți o tigaie mare cu mâner pentru cuptor cu un strop de EVOO și puțin unt înmuiat. Dacă tigaiele tale au toate mânere din cauciuc, acoperiți mânerul de două ori cu folie de staniol și ar trebui să fie bine la cuptor. A stabilit
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie – Aproximativ 1/4 LămâieSuc De Lămâie – Aproximativ 1/4 Lămâie
Evoo - Ulei De MăslineEvoo - Ulei De Măsline
EVOO – Ulei De Măsline Extravirgin, Pentru StropireEVOO – Ulei De Măsline Extravirgin, Pentru Stropire
EVOO – Ulei De Măsline Extravirgin, Pentru StropireEVOO – Ulei De Măsline Extravirgin, Pentru Stropire
O Ceapă Galbenă Medie, Tăiată în Sferturi Apoi Feliate Subțiri Poate Fi înlocuită, Dar Cippolini SuntO Ceapă Galbenă Medie, Tăiată în Sferturi Apoi Feliate Subțiri Poate Fi înlocuită, Dar Cippolini Sunt
Echipamente pe care le vei folosi
O Ceapă Galbenă, Tăiată în Sferturi Apoi Feliate Subțire Poate Fi înlocuită, Dar Cippolini SuntO Ceapă Galbenă, Tăiată în Sferturi Apoi Feliate Subțire Poate Fi înlocuită, Dar Cippolini Sunt
CippoliniCippolini
8 Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Felii Subțiri--8 Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Felii Subțiri--
4
peștele porționat în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
în Formă Platăîn Formă Plată
5
Încinge o tigaie mică la foc mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Disponibil Pe Scară LargăDisponibil Pe Scară Largă
6
Adaugati un strop de EVOO si baconul. Puneti grasimea in bacon 3 minute apoi adaugati ceapa. Îndulciți și înmoaie ceapa și usturoiul 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Disponibile Pe Scară Largă, Așa Că Verificați-le Pe Piața Locală.Disponibile Pe Scară Largă, Așa Că Verificați-le Pe Piața Locală.
Disponibile Pe Scară Largă, Așa Că Verificați-le Pe Piața LocalăDisponibile Pe Scară Largă, Așa Că Verificați-le Pe Piața Locală
Pentru Ei Pe Piața Locală.Pentru Ei Pe Piața Locală.
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
7
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați pesmet în tigaie și întoarceți-le pentru a le acoperi cu picături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Se adauga patrunjel si caperele combinate. Acoperiți peștele cu un strat de ceapă, slănină și pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
10
Coaceți 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
11
Transferați peștele în farfurii și acoperiți cu roșii tăiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Eglefinul poate fi asociat cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Juve Y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Juve Y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava
Juve Y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava
De culoare auriu pal, acest Cava are arome de piersici albe coapte, bagheta prajita cu note de lamaie citrice si caise. Gustul este bogat și larg, cu arome de măr verde, ceai verde iasomie și migdale prăjite. Acest cava brut nature este extrem de versatil, deoarece nu se adaugă doze, astfel încât aciditatea și bulele vă curăță palatul după fiecare mușcătură. Mâncăruri recomandate: creveți cu usturoi, biban de mare marinați cu miso, ton încrustat de susan, pui tikka masala și jamon iberic.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista