Eglefin copt cu lămâie
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Eglefin la cuptor cu lămâie. Această rețetă pescatariană are 6 porții și costă 3,31 USD per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 259 de calorii . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fan. Dacă ai la îndemână fileuri de eglefin, pesmet condimentat, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, o poți pregăti. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Cu un scor spoonacular de 50% , acest fel de mâncare este solid. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Eglefin la cuptor cu muștar picant , Eglefin în stil mediteranean și Carne de vită conservată la cuptor cu varză sotată și cartofi noi la cuptor .
Instrucțiuni
Tăiați peștele în bucăți de mărimea unei porții.
Așezați într-o tavă de copt unsă cu unt, de 28 cm x 18 cm.
Combinați ingredientele rămase; presărați peste pește.
Coaceți la 175°C timp de 25 de minute sau până când peștele se desface ușor cu o furculiță.