Eglefin copt cu lămâie

Eglefin copt cu lămâie
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Eglefin la cuptor cu lămâie. Această rețetă pescatariană are 6 porții și costă 3,31 USD per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 259 de calorii . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fan. Dacă ai la îndemână fileuri de eglefin, pesmet condimentat, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, o poți pregăti. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Cu un scor spoonacular de 50% , acest fel de mâncare este solid. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Eglefin la cuptor cu muștar picant , Eglefin în stil mediteranean și Carne de vită conservată la cuptor cu varză sotată și cartofi noi la cuptor .

Instrucțiuni

1
Tăiați peștele în bucăți de mărimea unei porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2
Așezați într-o tavă de copt unsă cu unt, de 28 cm x 18 cm.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Combinați ingredientele rămase; presărați peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Coaceți la 175°C timp de 25 de minute sau până când peștele se desface ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Revista