Eglefinul copt cu firimituri de muștar necesită aproximativ 42 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 30 și costă 59 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 54 calorii. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, sare și piper, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Eglefin De Muștar Picant La Cuptor, Cod La Cuptor Cu Firimituri De Muștar, și Muschi de miel cu firimituri de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 204° / 200C.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se toarnă 3 linguri de unt topit într-un vas de copt suficient de mare pentru a ține fileurile de pește într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Presărați șalotele peste unt și turnați 1/4 cană de vin.Aranjați fileurile de pește deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
Frișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Presărați fiecare cu puțin suc de lămâie și condimentați cu sare și pepper.In într-un castron mic, aruncați firimiturile de pâine cu restul de 2 linguri de unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se amestecă muștarul și pătrunjelul.Bateți amestecul de pesmet uniform peste partea superioară a fileurilor de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Căni De Bere
6
Stropiți restul de 1/4 cană de vin peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Coaceți până când peștele fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță, aproximativ 15-20 de minute.
Eglefin în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.