Eglefin Copt

Eglefin Copt
Eglefinul copt ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 360 calorii, 34G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $3.8 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați eglefin, unt, cimbru măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Eglefin Copt, Eglefin Copt, și Cod Simplu Copt (Sau Eglefin).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F (260 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mic, combinați laptele și sarea. Într-un castron separat, amestecați firimiturile de pâine, parmezanul și cimbru. Înmuiați fileurile de eglefin în lapte, apoi apăsați în amestecul de firimituri pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De EglefinFileuri De Eglefin
ParmezanParmezan
PesmetPesmet
CimbruCimbru
LapteLapte
SareSare
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați fileurile de eglefin într-un vas de copt din sticlă și stropiți cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De EglefinFileuri De Eglefin
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
4
Coaceți pe raftul superior al cuptorului preîncălzit până când peștele se fulgi ușor, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru eglefin. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista