Eglefin Afumat Cu Ou Poșat Și Sos De Muștar

Eglefin Afumat Cu Ou Poșat Și Sos De Muștar
Eglefinul afumat cu ou Poșat și sos de muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 400 de calorii, 38g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 4,84 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de pătrunjel, cremă dublă, eglefin nevopsit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza crema dublă, puteți urma acest fel principal cu Încărcate Kit Kat Unt De Arahide Negrese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Eglefin afumat cu spanac cu unt și sos de muștar, Eglefin afumat cu flageolets într-un sos cremos de muștar (sau Nigel Slater face WTSIM), și Somon fiert cu sos de muștar pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru eglefin. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateUșor
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate31
Revista