Eglefin Aburit Cu Legume

Eglefin Aburit Cu Legume
Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Haddock aburit cu legume ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 1 porții cu 332 calorii, 46G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $5.19 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână brânză Cheddar ascuțită, ceapă, roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este minunat. Eglefin Aburit Cu Legume, Legume aburite în pachete de pergament, și Legume Aburite Cu Sos De Unt sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa într-un abur la fierbere, reduceți focul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
2
Puneți ingredientele în abur; varză, rupeți puțin felia, felia de ceapă, ruptă în inele; se presară cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Presărați 1 lingură de brânză uniform, adăugați felia de Roșie. Condimentați peștele cu sare și piper și așezați fileurile de pește uniform peste roșie și acoperiți cu cealaltă lingură de brânză.Aburiți timp de aproximativ 10 minute sau până când varza este fragedă și peștele este fulgios. Încercați să păstrați straturile pentru a le îndepărta pe placă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru eglefin. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții1
Scor De Sănătate28
Revista