Eglefin Aburit Cu Legume
Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Haddock aburit cu legume ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 1 porții cu 332 calorii, 46G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $5.19 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână brânză Cheddar ascuțită, ceapă, roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este minunat. Eglefin Aburit Cu Legume, Legume aburite în pachete de pergament, și Legume Aburite Cu Sos De Unt sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Aduceți apa într-un abur la fierbere, reduceți focul la foc mic.
Puneți ingredientele în abur; varză, rupeți puțin felia, felia de ceapă, ruptă în inele; se presară cu sare și piper după gust.
Presărați 1 lingură de brânză uniform, adăugați felia de Roșie. Condimentați peștele cu sare și piper și așezați fileurile de pește uniform peste roșie și acoperiți cu cealaltă lingură de brânză.Aburiți timp de aproximativ 10 minute sau până când varza este fragedă și peștele este fulgios. Încercați să păstrați straturile pentru a le îndepărta pe placă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru eglefin. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.