Eggnog Monte Cristos
Eggnog Monte Cristos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11 g de proteine , 12 g de grăsimi și un total de 303 de calorii . Pentru 90 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Foodnetwork. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de nucșoară, pâine de sandviș, brânză gouda și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Crăciunul va fi și mai special cu această rețetă. Cu un scor de 25% , acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Deli Monte Cristos , Kicked up Monte Cristos! , și Waffled Monte Cristos .
Instrucțiuni
Se amestecă muștarul și maioneza într-un castron mic.
Întindeți 3 felii de pâine și ungeți fiecare cu aproximativ 1 linguriță de amestec de muștar. Acoperiți fiecare bucată de pâine cu câte 1 felie de brânză, curcan și șuncă. Se acopera cu o alta felie de paine si se unge cu inca o lingurita de amestec de mustar; acoperiți fiecare sandviș cu încă o felie de brânză, curcan și șuncă.
Ungeți restul de 3 felii de pâine cu amestecul de muștar și puneți partea de muștar în jos deasupra sandvișurilor.
Tăiați crustele, apoi înfășurați sandvișurile strâns cu folie de plastic. Se da la frigider cel putin 30 de minute si pana la 6 ore. (Învelirea sandvișurilor ajută la menținerea lor compactă.)
Bateți smogul de ouă și nucșoara într-un castron puțin adânc. Desfaceți sandvișurile și scufundați-le în smogul de ouă, întorcându-le pentru a acoperi ambele părți. Topiți jumătate din unt într-o tigaie mare antiaderență la foc mediu.
Adăugați sandvișurile și gătiți până când partea inferioară devine aurie, 3 până la 4 minute.
Adăugați untul rămas, întoarceți sandvișurile și gătiți până când devin aurii pe cealaltă parte, încă aproximativ 3 minute.
Tăiați sandvișurile în sferturi. Pudrați cu zahăr de cofetă, dacă doriți, și serviți cu sos de afine.
Fotografie de Andrew Mccaul
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Banfi Rosa Regale Brachetto ( Split). Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 8 dolari pe sticlă.
![Banfi Rosa Regale Brachetto ( Split)]()
Banfi Rosa Regale Brachetto ( Split)
Rosa Regale Brachetto 2013 are un buchet de zmeură, căpșuni și petale de trandafir, cu un gust revigorant datorită acidității crocante și gustului îmbietor al zmeurii. Perfect pentru orice ocazie. Un vin spumant unic și festiv, un aperitiv seducător și un vin elegant de desert. Se asortează bine cu fructe de mare, brânzeturi, mâncăruri picante și ciocolată. Servit rece.