Eggnog mamei
Eggnog mamei ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 307 calorii. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Crăciun. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați lapte, zahăr, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce este bine. Încercați Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei, Orez spaniol al mamei, și Mama mea ' s cel mai bun Meat Loaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, amestecați împreună zahărul și făina. Se amestecă treptat laptele. Se aduce la fierbere la foc mediu. Într-un castron mic, bateți gălbenușurile de ou până se omogenizează. Puneți o cantitate mică de lapte fierbinte în gălbenușuri și amestecați rapid.
Turnați amestecul de gălbenuș temperat înapoi în laptele fierbinte. Gatiti, amestecand constant, pana cand amestecul ajunge la fierbere.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Într-un vas mediu de sticlă sau metal, bateți albușurile de ou până se spumează. Adăugați treptat 4 lingurițe de zahăr, continuând să bateți până se formează vârfuri rigide. îndoiți albușurile în ouă și dați-le la frigider până la răcire.
Se servește garnisit cu o păpușă de frișcă și o linie de nucșoară.