Eggnog

Eggnog ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 440 calorii, 8g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. 3355 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de extract de vanillan, lapte, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Eggnog pâine cu ciocolată cu unt brun glazură de Eggnog, Budincă de pâine cu Croissant de ouă cu sirop de ouă de Caramel, și Cupcakes cu ouă de ciocolată cu glazură de brânză cremă de ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 într-un castron mare, folosiți un tel sau un mixer electric pentru a bate gălbenușurile de ou până devin ceva mai deschise la culoare. Adăugați încet zahărul, bătând după fiecare adăugare, amestecând până devine pufos.2
Combinați laptele, cuișoarele și scorțișoara într-o cratiță cu fund gros. Se încălzește încet la foc mediu până când amestecul de lapte este fierbinte, dar nu fierbe.3 temperați ouăle adăugând încet jumătate din amestecul de lapte fierbinte în ouă, amestecând constant în timp ce adăugați amestecul fierbinte.
Se toarnă amestecul înapoi în cratiță.4 gatiti la foc mediu, amestecand continuu cu o lingura de lemn, pana cand amestecul incepe sa se ingroase usor si acopera spatele lingurii. Vă ajută să aveți un termometru pentru bomboane, dar nu este necesar; dacă aveți unul, gătiți până când amestecul ajunge la 160 km F. Nu lăsați amestecul să fiarbă, altfel se va coagula. (Dacă amestecul se coagulează, este posibil să îl puteți salva rulându-l printr-un blender.)
Se ia de pe foc și se amestecă crema. Se strecoară amestecul printr-o strecurătoare de plasă pentru a îndepărta cuișoarele.
Se lasă să se răcească o oră.5
Se amestecă extract de vanilie, nucșoară și bourbon/rom și coniac (nu ezitați să omiteți pentru ouă pentru copii). Chill.* Opțional: bateți albușurile până ajung la vârfuri moi.
Adăugați o linguriță de zahăr și continuați să bateți până ajung la vârfuri rigide. Îndoiți ușor în ouă. Rețineți, din cauza riscului de salmonella din ouăle crude, se recomandă ca copiii, vârstnicii și persoanele cu sistem imunitar compromis să se abțină de la consumul de ouă crude, cum ar fi albușurile opționale bătute în această rețetă, cu excepția cazului în care utilizați ouă pasteurizate.