Edamame și pere Crostini
Edamame și pere Crostini este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 10. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 229 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați baguette, ulei de măsline extra virgin, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Cheesy edamame crostini, Edamame Crostini Cu Meyer Lemon & Shiso, și Pere și Pesto Crostini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Gatiti edamame in apa clocotita sarata timp de 10 minute.
Îndepărtați cu o lingură pliată și puneți-o în apă cu gheață; scurgeți. Puneți deoparte 1/4 cană edamame întreg; procesați restul într-un robot de bucătărie până se toacă grosier.
Combinați piureul edamame cu edamame întreg rezervat, 3 linguri ulei, 1 cană mentă, brânză, sare și piper.
Așezați feliile de baghetă pe o foaie de copt, periați ușor cu 1 lingură de ulei rămasă și coaceți timp de 10 minute. Topiți fiecare felie de baghetă cu 1 lingură de amestec edamame și 2 lingurițe de pere.
Garnisiți cu mentă suplimentară, dacă doriți.