Edamame Pizza în stil asiatic necesită aproximativ 18 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 1024 calorii, 40g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.29 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 30 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți piept de pui, oțet de orez, edamame și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 46%. Încercați Taitei asiatici cu creveti si Edamame, Orez Prăjit Asiatic Edamame, și Creveți Asiatici Edamame Se Amestecă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați untul de arahide, apa, sosul de soia, oțetul și ghimbirul într-un castron mic; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Arahide
Sos De Soia
Oțet
Ghimbir
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Așezați crusta de pizza pe foaia de copt căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Pizza Pregătită
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
4
Întindeți uniform amestecul de unt de arahide peste crusta de pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Arahide
Crustă De Pizza Pregătită
Kilograme De Mure (aproximativ
5
Presărați brânză, pui, edamame, ardei grași și tăiței chow men uniform peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Pui întreg
Edamame Congelat (din Păstăi)
Paste
Brânză
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
6
Coaceți 8 până la 10 minute până când brânza este topită.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Casan Emma Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.