Edamame Hummus
Edamame Hummus este un fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 6 și costă 1,64 USD pe porție. O porție conține 439 calorii, 16g de proteine, și 32g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, coriandru măcinat, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Edamame Hummus, Edamame Hummus, și Edamame Hummus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti edamame intr-o oala mare de fierbereapa sarata pana se inmoaie, 3-5 minute.Folosind o lingură cu fante, transferați-o într-o lingură marecastron cu apă cu gheață. Puneți apa în oală la fierbere și adăugați mazăre; gatiti pana se incalzeste, aproximativ 1 minut.
Transferați mazărea într-un castron cu edamame; lasa sa se raceasca.
Lucrând în loturi, pulsați edamameși mazăre într-un robot de bucătărie până când se formează un grossepur peculpe, aproximativ 30 de secunde.
Transferla un castron mediu. Se amestecă sucul și următoarele 3ingrediente. Se amestecă treptat 3/4 cană de ulei; mixwell. Se amestecă 1/4 cană de coriandru și 1/4 cană de mentă.Se condimentează cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și răciți.
Transferați într-un castron de servire; stropiți cuulei și garnisiți cu mai multe ierburi.
Serviți cu sulițe despicate.