Edamame cu sare și piper (soia în păstăi)
Edamame cu sare și piper (soia în păstăi) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 20 de porții cu 118 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână sare grosieră, edamame, boabe de piper roz și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Rețete similare sunt Edamame cu sare de susan de var, Edamame de ceai verde cu sare de susan negru prăjită, și Salată de Quinoa, Edamame și ardei.
Instrucțiuni
Prăjiți sarea într-o tigaie uscată, mică, grea, la foc moderat, amestecând, până când sarea devine bronzată, aproximativ 7 minute.
Transferați sarea într-un castron. Prăjiți boabele de piper Sichuan în tigaie la foc moderat, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 2 minute.
Transferați boabele de piper prăjite pe o foaie de hârtie de ceară pentru a se răci. Folosind hârtie ca pâlnie, turnați boabe de piper prăjite într-o râșniță electrică de cafea/condimente sau un mortar.
Adăugați boabe de piper roz și pulsați sau Lira cu un pistil până la măcinat fin.
Se toarnă printr-o sită grosieră într-un castron cu sare și se amestecă împreună.
Gatiti edamame in 4 loturi in apa clocotita sarata pana se inmoaie, aproximativ 4 minute, si transferati imediat cu o lingura cu fante intr-un castron cu gheata si apa rece pentru a opri gatitul. Întoarceți apa la fierbere între loturi.
Se scurge într-o strecurătoare și se usucă.
Aruncați edamame cu puțină sare piperată după gust și serviți cu restul pe lateral.
* Sarea piperată poate fi făcută cu 1 săptămână înainte și păstrată într-un recipient etanș la temperatura camerei răcoroase.* Edamame poate fi gătit cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de a arunca cu sare piperată.