Ebelskivers (Clătite Daneze) Cu Gem De Lingonberry
Ebelskivers (clătite daneze) cu gem de Lingonberry ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 96 calorii. Această rețetă servește 20. 766 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de sare, lapte, zahăr de cofetărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ebelskivers: clătite Daneze pufoase {un How-To și un cadou!}, Brânză ușoară cremă și Gem danez, și Clatite Daneze Aebleskiver.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați făina, praful de copt și sarea; pus deoparte. Într-un castron mare, amestecați gălbenușurile de ou, laptele și 2 linguri de unt topit până se combină. Se amestecă ingredientele uscate.
Amestecul trebuie să fie aglomerat—nu amestecați prea mult.
Într-un castron mic, bateți albușurile cu un mixer electric sau bateți până se formează vârfuri rigide, dar nu uscate, aproximativ 3 minute. Îndoiți albușurile în aluat.
Pune tigaie ebelskiver la foc mediu mare.
Adăugați 1/4 linguriță de unt în fiecare godeu al matriței și, când barbotați, adăugați 1 lingură de aluat. Se acoperă fiecare godeu cu 1 linguriță de gem, apoi se acoperă cu încă 1 lingură de aluat.
Lăsați ebelskivers să gătească până când fundul este auriu, aproximativ 4 minute, apoi răsturnați și continuați să gătiți până când blaturile sunt, de asemenea, aurii, cu 3 minute mai mult.
Transferați pe o farfurie și cort cu folie. Repetați cu restul de aluat, apoi serviți imediat cu zahăr pudră deasupra.