Earl Campbell fierbinte Link Gumbo

Earl Campbell fierbinte Link Gumbo
Earl Campbell fierbinte Link Gumbo ar putea fi doar Creole rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 48 și costă 63 de cenți pe porție. Această supă are 276 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime per portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână okra, pudră de chili, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Earl Grey Prajiturele Cu Lamaie Earl Grey Buttercream, Gumbo-laya" (Gumbo + Jambalaya) tocană, și Gumbo verde (gumbo z ' herbes) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Începeți prin a face roux. Într-o tigaie cu fund greu, de preferință o tigaie din fontă, topiți grăsimea de slănină și amestecați făina. Este important să continuați să amestecați acest lucru până când devine un maro închis. De obicei, aproximativ 30 de minute. Amintiți-vă, de asemenea, odată ce este maro pentru a-l scoate din arzător și va continua să gătească, deoarece tigaia este încă foarte fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Pentru gumbo: topiți untul într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
GumboGumbo
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați țelina, ceapa și ardeii grași verzi și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Lăsați să fiarbă timp de 5 minute.
5
Tăiați legăturile fierbinți în jumătăți de lună de 1/4 inci și adăugați în oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați apa, baza de scoici, pudra de chili, cimbru, oregano, usturoi, boia de ardei, cayenne, baza de pui, sosul fierbinte și frunza de dafin. Aduceți la fierbere și întoarceți-vă la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baza De PuiBaza De Pui
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
7
Lăsați să fiarbă timp de 30 de minute.
8
Luați 1 cană de lichid și amestecați-l în rouxul încă fierbinte; se va extinde pentru a dubla dimensiunea.
9
Adăugați acest lucru la gumbo și amestecați-l bine aduceți-l înapoi la fierbere. După ce s-a îngroșat, opriți focul și amestecați fișierul okra și gumbo. (În acest moment aveți o bază frumoasă la care puteți adăuga alegerea dvs. de proteine, orice, de la languste, creveți, crab, pui sau o combinație.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulbere De FișierPulbere De Fișier
LangusteLanguste
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
CrabiCrabi
BameBame
10
Serviți într-un castron cu orez aburit, biscuiți de sodă și sos fierbinte din Louisiana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Pentru LegarePentru Legare
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun poate fi asociat cu Albarino,vin de la Rosa și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca Palacio de Fefinanes Albarino. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Palacio de Fefinanes Albarino
Palacio de Fefinanes Albarino
Arome varietale cu multe citrice fine și erbacee. Corpolent în gură, mătăsos și foarte proaspăt, combinând armonia aromelor cu eleganța și demnitatea.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții48
Scor De Sănătate3
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista