Nu poți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că dă-i doar carne de porc...și Chutney o încercare. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 127g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 1031 calorii. Pentru $ 6.54 pe portie, această rețetă acoperă 54% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Dacă aveți zahăr granulat, semințe de fenicul, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ceapă roșie roșie Chutney - Chutney roșu pentru Idli Dosa - Chutney ușor s, saunth chutney sau sonth chutney / dulce Tamarind Chutney, și Chutney de prune cu carne de porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un castron mediu, combinați scorțișoara, chili, chimen, fenicul, boia, piperul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Universală, Plus Făină De Bancă
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Frecați fiecare cotlet de porc generos cu amestecul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Carne De Porc
4
Lăsați carnea de porc să stea 20 până la 30 de minute la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5
Preîncălziți o tigaie mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare. Odată fierbinte, adăugați suficient ulei pentru a acoperi fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Așezați filetele de porc în tigaie și căutați carnea de porc pe toate părțile până se rumenesc, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Așezați carnea de porc arsă în cuptor și gătiți până când un termometru citit instantaneu citește 155 până la 160 de grade F, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți filetele din cuptor, așezați-le pe o farfurie sau o tăietură, cort cu folie și lăsați carnea să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Tăiați carnea de porc în felii groase de 1 inch și lingurați cantități liberale de chutney de afine peste carnea de porc și bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chutney De Afine
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
10
Într-o cratiță medie, adăugați ceapa, usturoiul, 1/2 până la 3/4 cană de apă, oțet, zahăr, ghimbir, ienibahar, fenicul, chile și cuișoare. Aduceți amestecul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Mărar Proaspăt, Smuls
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Adăugați afinele în oală și reduceți focul la foc mic. Gatiti amestecul pana cand afinele s-au reconstituit si incepeti sa se inmoaie si sa se descompuna. Dacă se evaporă prea mult lichid, adăugați mai multă apă și continuați să gătiți până când atingeți consistența dorită. Chutney-ul ar trebui să fie pe partea mai fermă/mai groasă a unui jeleu. Odată ce chutney-ul este gătit, condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura