Durlacher Hof Austriac Ricotta Cr Amperpes

Durlacher Hof austriac Ricotta Cr Amperpes ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 624 calorii. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână lapte, făină, brânză ricotta degresată din carton și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Clătite din făină de porumb cu Ricottan și șuncă, Crepe De Ricotta Cu Lămâie, și Crepe umplute cu Ricotta.
Instrucțiuni
Pentru a face crpes, învârtiți 11/ 4 căni de lapte, 1 ou și făină într-un blender până se omogenizează.
Puneți la foc mediu o tigaie antiaderentă care măsoară 7 până la 8 inci pe fund. Când este fierbinte, adăugați 1 / 4 linguriță de unt și rotiți pentru a acoperi tigaia.
Se toarnă în 1 / 4 cupa aluat, rapid înclinarea pan astfel aluat curge peste întreaga suprafață plană. Gatiti pana cand crpe este uscat deasupra si marginea se rumeneste, aproximativ 30 de secunde. Întoarceți crpe cu o spatulă și rumeniți cealaltă parte, aproximativ 15 secunde. Inversați din tigaie pe o farfurie. Repetați, stivuirea CRPE-urilor așa cum a fost făcută. Aveți nevoie de 8 CRPE; rezervați orice extra pentru o altă utilizare.
Pentru a face umplutura, înmuiați stafidele în apă fierbinte timp de 2 până la 3 minute.
Bateți ricotta, 1/4 cană zahăr și gălbenușul de ou până se amestecă bine.
Scurgeți stafidele și amestecați în amestecul de ricotta.
Lingura 1 / 8 din umplutură (aproximativ 1/4 cană) pe treimea inferioară a fiecărui crpe și rotiți-o pentru a închide.
Așezați CRPE - urile umplute, cu cusătura în jos, într-un vas de copt ușor de 9 pe 13 inci sau o caserolă superficială.
Pentru a face cremă, amestecați 1/4 cană de zahăr și 1 ou cu jumătate și jumătate.
Se toarnă uniform peste CRPE umplute.
Coaceți într-un cuptor de 375 până când crema de la marginea caserolei nu mai tremură când este agitată ușor, aproximativ 20 de minute.
Presărați caserola cu aproximativ 1 linguriță de zahăr și coaja de lămâie mărunțită. Ridicați CRPE - urile cu o spatulă largă.
Se servește cald cu sos de afine și smântână adăugată după gust.