Dureros Pumn
Punch dureros ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 315 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 3,62 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână bețișoare de scorțișoară, sirop simplu, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pumn De Rom, Pumn De Rom, și Pumn De Rom pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați păstăile de nucșoară într-un șervețel de pânză și rupeți-le în bucăți cu un ciocan sau alt obiect contondent.
Combinați nucșoara, ienibaharul și scorțișoara într-o cratiță mare din oțel inoxidabil la foc mediu. Urmați instrucțiunile de la pagina 20 pentru a prăji condimentele până când sunt aromate, aproximativ 5 minute.
Adăugați sucurile și aduceți amestecul la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când amestecul este redus cu o treime, aproximativ 30 de minute.
Scoateți oala de pe foc și strecurați lichidul printr-o strecurătoare cu plasă fină sau chinois într-un recipient suficient de mare pentru a ține tot pumnul. Aruncați condimentele.
Adăugați vinul, coniacul și romul și amestecați bine.
Adăugați siropul simplu 1 cană la un moment dat până când taninurile sunt îmblânzite.
Adăugați feliile de portocală, acoperiți recipientul și puneți-l la frigider pentru a se răci. Pentru a servi, transferați amestecul într-un bol mare de sticlă cu o oală.
Serviți gheața pe lateral.
Retipărit cu permisiunea de la Artisanal Cocktails: Drinks Inspired by the Seasons from the Bar at Cyrus de Scott Beattie, (c) 8008 Ten Speed PressA originar din San Francisco, Scott Beattie a avut grijă de barul de la Postrio, Azie și Casa Martini din Napa Valley înainte de a fi ales manual pentru a modela programul de cocktailuri la restaurantul Cyrus din Healdsburg, California, adânc în țara vinului Sonoma. El a fost profilat în Gourmet, GQ Food & Wine, San Francisco Chronicle, și Bon App Aproxultit, printre alte publicații. Scott locuiește în Healdsburg.