Durere Perdu I
Durere Perdu s-ar putea să fiu o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 248 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Toateretete are 26 de fani. Dacă aveți la îndemână zahăr, scorțișoară măcinată, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 22%. Încercați Durere Perdu, Durere Perdu, și Durere Perdu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați pâinea și așezați-o pe un suport de sârmă pentru a se usca puțin în timp ce pregătiți aluatul.
Bateți oul pentru a amesteca. Topiți 3 linguri de unt într-o cratiță sau pe plită și lăsați să se răcească ușor.
Bateți zahărul, sarea și condimentele în ou. Când untul s-a răcit ușor, stropiți-l încet în ou, amestecând tot timpul. Puțin câte puțin, adăugați făina în amestecul de ouă pentru a face o pastă groasă netedă. După ce se adaugă totul, amestecați încet laptele și, în final, vanilia.
Bateti pana se omogenizeaza si dati deoparte.
Încălziți untul rămas într-o tigaie mare la foc mediu. Înmuiați o felie de pâine în aluat și lăsați să se înmoaie timp de 30 de secunde, nu mai mult.
Scoateți din aluat și lăsați excesul să se scurgă, înapoi în castron.
Așezați felia bătută în tigaie. Repetați cu feliile rămase. Gatiti pana se rumeneste pe o parte si apoi intoarceti-o pe cealalta.
Serviți imediat-o stoarcere proaspătă de suc de lămâie și o bună praf de zahăr pudră este tradițională.