Durere Perdu cu caise braconate
Durerea Perdu cu caise braconate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 301 calorii. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți caise, unt, zahăr pudră și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Durere Perdu cu caise braconate, Parmezan savuros durere Perdu cu ouă Pocate și verdeață, și Durere Perdu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă 2/3 cană zahăr, 1/2 cană apă și anason stelat într-o cratiță medie grea la foc mediu până se dizolvă zahărul. Aduceți la fierbere.
Adăugați lichior de portocale. Se fierbe la foc mic până la sirop, aproximativ 3 minute.
Adăugați caisele și gătiți până când caisele se înmoaie, amestecând ocazional, aproximativ 3 minute.
Se ia de pe foc. Acoperiți și păstrați cald. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați. Reîncălziți la foc mediu-mic înainte de utilizare.)
Bateți laptele și ouăle în vasul de copt de 13 x 9 x 2 inci.
Adăugați pâine într-un singur strat.
Lăsați să stea până când lichidul este absorbit, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Gatiti 2 linguri de unt intr-o tigaie mare si grea la foc mediu-mare pana cand untul incepe sa spumeze.
Adăugați 3 felii de pâine în tigaie și gătiți până devin aurii, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați pe platoul cald. Repetați cu restul de 2 linguri de unt și 3 felii de pâine.
Împărțiți durerea perdu între 6 plăci. Puneți caisele calde și siropul peste, aruncând anasonul stelat. Se pudrează cu zahăr pudră și se servește.