După Cafea

După Cafea
După cafea ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 169 calorii. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 1 și costă $2.36 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți campari, vermut dolin blanc, rom jamaican smith & cross și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Tort de cafea și un nou brand de cafea | Simone 's KitchenSimone' s Kitchen, Cană tort de cafea cu scorțișoară cu cafea-mate Extra dulce și cremos, și Brioșe cu nucă de cafea cu glazură de cafea (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten).

Instrucțiuni

1
Combinați Campari, vermut, rom și Fernet Branca într-un pahar de amestecare umplut cu gheață. Se amestecă până se răcește bine, aproximativ 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
CampariCampari
Vermut StropitorVermut Stropitor
Miere De CitriceMiere De Citrice
2
Se strecoară într-un pahar cu pietre peste o bucată mare de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
3
Se ornează cu mentă proaspătă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista