După Cafea

După Cafea
După cafea ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 169 calorii. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 1 și costă $2.36 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți campari, vermut dolin blanc, rom jamaican smith & cross și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Tort de cafea și un nou brand de cafea | Simone 's KitchenSimone' s Kitchen, Cană tort de cafea cu scorțișoară cu cafea-mate Extra dulce și cremos, și Brioșe cu nucă de cafea cu glazură de cafea (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten).

Instrucțiuni

1
Combinați Campari, vermut, rom și Fernet Branca într-un pahar de amestecare umplut cu gheață. Se amestecă până se răcește bine, aproximativ 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
CampariCampari
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Miere De CitriceMiere De Citrice
2
Se strecoară într-un pahar cu pietre peste o bucată mare de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
3
Se ornează cu mentă proaspătă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista