Duo Dinamic

Duo Dinamic
Dynamic Duo ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 91 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Un amestec de maioneză, shake-uri de tabasco, sos de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți salsa de porumb: Preîncălziți cuptorul la 204°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați chili poblano și tomatillos împreună pe o foaie de copt cu margini. Nu le ungeți, ci doar puneți-le în cuptor. Prăjiți aproximativ 15 minute în total, până când pielea poblano devine neagră și tomatillos devin maronii și încep să-și scurgă sucurile. Va trebui să întoarceți poblano periodic, astfel încât să se prăjească pe toate părțile. Dă tomatillos un pic se agită în timp ce sunt la ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista