Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Duo de țelină și supă de sfeclă. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 10 și costă $1.51 pe portie. O porție conține 136 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână măr Granny smith, apă, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Piure de supă de țelină cu țelină glazurată și măr Curry, Crab Rege Cu Salată De Țelină, Mere Și Sfeclă, și Supă De Țelină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înjumătățiți prazul pe lungime, apoi tocați grosier. Se spală într-un castron de apă rece, agitându-le, apoi se usucă pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Vinegretă De Verjuic
2
Topiți untul cu ulei într - o cratiță medie (2 până la 3 litri) la foc mediu până când spuma dispare. Gatiti prazul cu ghimbir si 1/2 lingurita de sare, amestecand, pana se inmoaie (6-8 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Transferați jumătate de praz într-o altă cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Adăugați țelină și jumătate de măr tocat într-una din cratițe și gătiți, amestecând, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
5
Adăugați 2 căni de bulion, 2 căni de apă și fierbeți, acoperite, până când țelina este foarte fragedă (aproximativ 30 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Adăugați sfecla și mărul tocat rămas în cealaltă cratiță. Se amestecă restul de 2 căni de bulion și 1 cană de apă și se fierbe, acoperite, până când sfecla este fragedă (aproximativ 30-40 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Sifonada De Frunze De Kale
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Supă pură de țelină cu un blender de imersie (sau în loturi într-un blender) până la omogenizare. (Aveți grijă cu lichide fierbinți.) Întoarceți supa la cratița curățată. Dacă este gros, amestecați 1/2 până la 2/3 cană de apă. Se condimentează cu 1/4 linguriță fiecare sare și piper și se păstrează la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Telina
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Amestec de sfeclă pură ca mai sus. Se amestecă restul de 1/4 linguriță fiecare sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Sifonada De Frunze De Kale
9
Serviți supele separat în Căni mici, garnisind supa de sfeclă cu frunze de țelină și supa de țelină cu un strop de supă de sfeclă.