Dungi Mini Smash Tort
Striped Mini Smash tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție conține 239 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți la îndemână glazură pufoasă, culoare alimentară portocalie, zahăr decorativ grosier portocaliu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Mini Presara Smash Tort, Kentucky Derby mini ciocolată-prăjituri Pecan cu vanilie Bourbon sparge inghetata, și Smash Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți numai fundul tăvii de pâine de 8x4 inci cu spray de scurtare sau de gătit și așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 12 căni de brioșă de dimensiuni obișnuite.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apa, uleiul și ouăle cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde. Bate la viteza medie de 2 minute, răzuire castron ocazional pana se omogenizeaza.
Așezați 1 3/4 căni de aluat în tigaie. Puneți aluatul rămas în cupe de briose.
Coaceți prăjitura de pâine 35 până la 40 de minute și cupcakes 18 până la 23 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul tortului iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute. Pentru o manipulare mai ușoară, refrigerați sau congelați tortul de pâine 30 până la 60 de minute sau până când este ferm.
Amestecați glazura și culoarea alimentelor împreună până la culoarea portocalie deschisă dorită. Tăiați vârful rotunjit de pe tortul de pâine. Folosind tăietor de biscuiți de 3 inci, tăiați 2 runde din tortul de pâine.
Așezați o prăjitură rotundă tăiată cu fața în sus pe farfurie.
Întindeți partea tăiată cu glazură colorată. Se acoperă cu tortul rotund rămas, tăiat cu fața în jos.
Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu glazură colorată. Se amestecă împreună 2 linguri de glazură portocalie deschisă și culoare alimentară portocalie suplimentară până la culoarea portocalie profundă. Lingura glazura în sac de decorare prevăzute cu vârful rotund mic; retrase din circuitul agricol.
Tăiați benzi de 1/4 inci cerate sau hârtie pergament de gătit lungă de 4 inci. Aranjați benzi de hârtie deasupra tortului distanțate la aproximativ 1/4 inch. Tort de Top cu zahăr de decorare. Apăsați ușor zahărul în tort. Îndepărtați ușor benzile de hârtie și neteziți glazura, dacă este necesar. Pipeți puncte de glazură portocalii adânci de-a lungul bazei tortului. Folosiți glazura rămasă pentru a îngheța cupcakes.