Rețeta Dungeness crab Guacamole cu andive este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 353 calorii, 21g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 3 și costă 3,59 USD pe porție. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați dungeness crabmeat, avocado hass, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Încercați Fierbinte Dungeness Crab Dip, Dungeness Crab Ceviche, și Dungeness Crab Bisque pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înjumătățiți avocado, îndepărtați gropile și pielea și tocați grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Arbol Uscat
2
Așezați într-un molcajete sau castron și adăugați usturoi prăjit. Mash până când rămân doar bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Prăjit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați jalape prăjită, carne de crab, ceapă, roșii, 4 linguri de coriandru, suc de lămâie și sare și amestecați până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Crabmeat
Tomate
Ceapă
Sare
4
Așezați frunzele de andive pe o farfurie de servire și dollop fiecare cu guacamole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Guacamol
Andive
5
Combinați restul de 2 linguri de coriandru și ulei de măsline într-un castron mic, condimentați cu sare și amestecați până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Stropiți ulei deasupra fiecărei frunze de andive și garnisiți cu un cip de usturoi, dacă utilizați.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.