Dump Baruri

Dump Baruri
Dump baruri este un lactate gratuit rețetă cu 15 porții. Acest hor d ' oeuvre are 254 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 130 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ouă, făină, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Dump Prăjituri, Dump Tort, și Dump Tort pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, amestecați împreună zahărul, ouăle, uleiul și vanilia până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
ZahărZahăr
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați făina, cacao și sarea; se amestecă în amestecul de ouă până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
OuăOuă
4
Întindeți aluatul uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Presărați chipsuri de ciocolată deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
6
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când brownies-urile încep să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei. Se lasă să se răcească înainte de a tăia în pătrate.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista