Duminică Brunch Coace
Duminică brunch coace ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 55. O porție conține 50 de calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Dacă aveți ciuperci, cremă knudsen, doz. ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, le puteți face. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Duminică Brunch Caserola, Duminică Brunch: Zwiebelkuchen, și Duminică Brunch Caserola.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Bateți ouăle și smântâna până se omogenizează; se toarnă într-un vas de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit.
Coaceți 10 min. sau până când amestecul de ouă este setat ușor. Între timp, gătiți cârnați, ciuperci și ceapă în tigaie mare la foc mediu 6 până la 8 min. sau până când cârnații sunt gata, amestecând ocazional; scurgere.
Reduceți temperatura cuptorului la 163°.lingurați roșiile peste stratul de ou; acoperiți cu amestec de cârnați și brânză.
Coaceți 30 min. sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.