Dulceata De Ceapa Caramelizata

Dulceata De Ceapa Caramelizata
Reteta caramelizat gem de ceapa se poate face în aproximativ 1 oră. Această rețetă servește 56. O porție conține 102 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au plăcut foarte mult acest condiment. 225 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home necesită oțet balsamic, unt, ulei de canolan și muștar măcinat. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un foarte rău (dar încă fixabil) scor spoonacular de 7%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Dulceata De Ceapa Caramelizata, Crostini cu gem de ceapă caramelizat, și Usturoi prăjit și gem de ceapă caramelizat.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați pielea exterioară din hârtie din usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2
Tăiați bulbii de usturoi; periați cu ulei. Înfășurați fiecare bec în folie rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Se coace la 425 CP timp de 30-35 minute sau până se înmoaie. Se răcește timp de 10-15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Într-un cuptor olandez, sotati ceapa în unt timp de 30-40 de minute sau până se rumenesc ușor. Strângeți usturoiul înmuiat în tigaie. Se amestecă oțetul de cidru, sucul de lămâie, oțetul balsamic, muștarul, sarea, piperul, ghimbirul și cuișoarele. Aduceți la fierbere. Adăugați treptat zahărul, amestecând constant. Reveniți la fierbere timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa GustHartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați pectină;aduceți la fierbere completă. Se fierbe 1 minut, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
6
Se ia de pe foc; se lasa sa stea 3 minute. Îndepărtați spuma.
7
Se toarnă amestecul fierbinte în borcane fierbinți, lăsând 1/4-in. headspace. Reglați capacele. Procesați timp de 10 minute într-o baie cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru Dip. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Graham Beck Bliss Nectar cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Graham Beck Bliss Nectar
Graham Beck Bliss Nectar
Pentru cei cărora nu le place să se usuce, Demi-Sec Graham Beck este o scuză excelentă pentru auto-îngăduință și frivolitate. Arome ușoare de drojdie, cu indicii de butterscotch, miere și pralină, acest Bulbuc delicios vă va stimula simțurile mai dulci.Amestec: 39% Chardonnay, 61% Pinot Noir
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții56
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista