Reteta caramelizat gem de ceapa se poate face în aproximativ 1 oră. Această rețetă servește 56. O porție conține 102 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au plăcut foarte mult acest condiment. 225 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home necesită oțet balsamic, unt, ulei de canolan și muștar măcinat. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un foarte rău (dar încă fixabil) scor spoonacular de 7%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Dulceata De Ceapa Caramelizata, Crostini cu gem de ceapă caramelizat, și Usturoi prăjit și gem de ceapă caramelizat.
Instrucțiuni
1
Îndepărtați pielea exterioară din hârtie din usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2
Tăiați bulbii de usturoi; periați cu ulei. Înfășurați fiecare bec în folie rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Se coace la 425 CP timp de 30-35 minute sau până se înmoaie. Se răcește timp de 10-15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Într-un cuptor olandez, sotati ceapa în unt timp de 30-40 de minute sau până se rumenesc ușor. Strângeți usturoiul înmuiat în tigaie. Se amestecă oțetul de cidru, sucul de lămâie, oțetul balsamic, muștarul, sarea, piperul, ghimbirul și cuișoarele. Aduceți la fierbere. Adăugați treptat zahărul, amestecând constant. Reveniți la fierbere timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Suc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați pectină;aduceți la fierbere completă. Se fierbe 1 minut, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pectină
6
Se ia de pe foc; se lasa sa stea 3 minute. Îndepărtați spuma.
7
Se toarnă amestecul fierbinte în borcane fierbinți, lăsând 1/4-in. headspace. Reglați capacele. Procesați timp de 10 minute într-o baie cu apă clocotită.
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru Dip. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Graham Beck Bliss Nectar cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Graham Beck Bliss Nectar
Pentru cei cărora nu le place să se usuce, Demi-Sec Graham Beck este o scuză excelentă pentru auto-îngăduință și frivolitate. Arome ușoare de drojdie, cu indicii de butterscotch, miere și pralină, acest Bulbuc delicios vă va stimula simțurile mai dulci.Amestec: 39% Chardonnay, 61% Pinot Noir