Reteta caramelizat gem de ceapa se poate face în aproximativ 1 oră. Această rețetă servește 56. O porție conține 102 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au plăcut foarte mult acest condiment. 225 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home necesită oțet balsamic, unt, ulei de canolan și muștar măcinat. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un foarte rău (dar încă fixabil) scor spoonacular de 7%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Dulceata De Ceapa Caramelizata, Crostini cu gem de ceapă caramelizat, și Usturoi prăjit și gem de ceapă caramelizat.
Instrucțiuni
1
Îndepărtați pielea exterioară din hârtie din usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®
2
Tăiați bulbii de usturoi; periați cu ulei. Înfășurați fiecare bec în folie rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Se coace la 425 CP timp de 30-35 minute sau până se înmoaie. Se răcește timp de 10-15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Într-un cuptor olandez, sotati ceapa în unt timp de 30-40 de minute sau până se rumenesc ușor. Strângeți usturoiul înmuiat în tigaie. Se amestecă oțetul de cidru, sucul de lămâie, oțetul balsamic, muștarul, sarea, piperul, ghimbirul și cuișoarele. Aduceți la fierbere. Adăugați treptat zahărul, amestecând constant. Reveniți la fierbere timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați pectină;aduceți la fierbere completă. Se fierbe 1 minut, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pectină
6
Se ia de pe foc; se lasa sa stea 3 minute. Îndepărtați spuma.
7
Se toarnă amestecul fierbinte în borcane fierbinți, lăsând 1/4-in. headspace. Reglați capacele. Procesați timp de 10 minute într-o baie cu apă clocotită.
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru Dip. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Graham Beck Bliss Nectar cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Graham Beck Bliss Nectar
Pentru cei cărora nu le place să se usuce, Demi-Sec Graham Beck este o scuză excelentă pentru auto-îngăduință și frivolitate. Arome ușoare de drojdie, cu indicii de butterscotch, miere și pralină, acest Bulbuc delicios vă va stimula simțurile mai dulci.Amestec: 39% Chardonnay, 61% Pinot Noir