Dulceata congelata de portocale afine

Dulceata congelata de portocale afine
Dulceata de afine de portocale pentru congelator este o rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și prietenoasă cu fodmap, cu 32 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0 g de proteine , 0 g de grăsimi și un total de 75 de calorii . Pentru 27 de cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca condiment și se face în aproximativ 25 de minute . Această rețetă de la Taste of Home necesită afine, pectină lichidă de fructe, portocale și zahăr. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 8% , care poate fi îmbunătățit. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Dulceata congelată de afine , Dulceata de congelare Easy Blueberry Jalapeño și 30 Minutes to Homemade SURE.JELL Raspberry-Blueberry Freezer Jam .

Instrucțiuni

1
Clătiți patru recipiente curate de plastic de 1 cană, cu capace, cu apă clocotită. Uscați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Preîncălziți cuptorul la 250°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Pune zahărul într-o tavă de copt puțin adâncă; coace 15 minute. Între timp, rade fin 1 lingură coajă de portocală. Curățați și tăiați portocala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Într-un castron mare, combinați afinele, zahărul cald, coaja rasă și portocala tocată; se lasa sa stea 10 minute, amestecand din cand in cand.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați pectină; se amestecă constant timp de 3 minute pentru a distribui uniform pectina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
6
Umpleți imediat toate recipientele până la 1/2 inch de vârf. Ștergeți marginile superioare ale recipientelor; acoperiți imediat cu capace.
7
Se lasa sa stea la temperatura camerei 24 de ore.
8
Jam este acum gata de utilizare. Dați la frigider până la 3 săptămâni sau congelați până la 12 luni. Dezghețați dulceața congelată la frigider înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Dip funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumantul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Perrier-Jouet Grand Brut. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 57 de dolari.
Perrier-Jouet Grand Brut
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Revista