Dulce Tamarind Chutney

Dulce Tamarind Chutney
Chutney dulce de Tamarind ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de condimente. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 229 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 5. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână pudră de asafoetida, apă, piper cayenne și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 9%. Încercați Tamarind Data Chutney, dulce Tamarind Chutney pentru Chaat, saunth chutney sau sonth chutney / dulce tamarind chutney, și Data Tamarind Chutney / dulce Chutney pentru Chaat s pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați semințele de chimen, ghimbirul, ardeiul cayenne, semințele de fenicul, pudra de asafoetida și garam masala; gatiti si amestecati aproximativ 2 minute pentru a elibera aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AsafoetidaAsafoetida
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Garam MasalaGaram Masala
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Se amestecă apa în tigaie cu condimentele împreună cu zahărul și pasta de tamarind. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe la foc mic până când amestecul devine maro ciocolată adânc și este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri de metal. Acest lucru ar trebui să dureze 20 până la 30 de minute. Sosul va fi subțire, dar se va îngroșa la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De TamarindPastă De Tamarind
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții5
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista