Dulce de leche și trufe cu unt de nuci

Dulce de leche și trufe cu unt de nuci
Dulce de leche și nuci-unt trufe ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 30. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 19 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. 119 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, dulce de leche, unt de arahide și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Martini cu trufe de ciocolată cu trufe cu unt de rom Dulce De Leche, Dulce De Leche Milkshake (Malteada de Arequipe o Dulce de leche), și Fursecuri cu unt cu Dulce de Leche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți ciocolata într-un castron rezistent la căldură, așezat peste o cratiță cu apă care abia fierbe, amestecând ocazional până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Scoateți vasul de pe foc și amestecați dulce de leche și untul de nuci. Se răcește ușor, apoi se rulează lingurițe de amestec în bile și se așează pe o tavă. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulce De LecheDulce De Leche
Unt De NuciUnt De Nuci
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1
Cerneti pudra de cacao intr-o tigaie medie sau pe o tava. Topiți ciocolata într-un castron rezistent la căldură, așezat peste o cratiță cu apă care abia fierbe, amestecând ocazional până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Scoateți tigaia de pe foc, lăsând vasul peste apă. Scufundați trufele, câte 1, în ciocolată, ridicându-le cu o furculiță și lăsând excesul să picure, apoi transferați imediat în cacao, întorcându-vă la acoperire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Lăsați să stea până când acoperirea este setată, apoi scuturați excesul de cacao într-o sită. (Cacao rămasă poate fi cernută și returnată în recipient.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1
Trufele sunt cele mai bune în ziua în care sunt făcute, dar pot fi congelate până la 2 săptămâni (nu se păstrează la temperatura camerei). Dezghețați la temperatura camerei cu 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TrufeTrufe
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții30
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista