Dulce de leche și trufe cu unt de nuci

Dulce de leche și nuci-unt trufe ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 30. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 19 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. 119 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, dulce de leche, unt de arahide și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Martini cu trufe de ciocolată cu trufe cu unt de rom Dulce De Leche, Dulce De Leche Milkshake (Malteada de Arequipe o Dulce de leche), și Fursecuri cu unt cu Dulce de Leche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți ciocolata într-un castron rezistent la căldură, așezat peste o cratiță cu apă care abia fierbe, amestecând ocazional până se omogenizează.
Scoateți vasul de pe foc și amestecați dulce de leche și untul de nuci. Se răcește ușor, apoi se rulează lingurițe de amestec în bile și se așează pe o tavă. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Cerneti pudra de cacao intr-o tigaie medie sau pe o tava. Topiți ciocolata într-un castron rezistent la căldură, așezat peste o cratiță cu apă care abia fierbe, amestecând ocazional până se omogenizează.
Scoateți tigaia de pe foc, lăsând vasul peste apă. Scufundați trufele, câte 1, în ciocolată, ridicându-le cu o furculiță și lăsând excesul să picure, apoi transferați imediat în cacao, întorcându-vă la acoperire.
Lăsați să stea până când acoperirea este setată, apoi scuturați excesul de cacao într-o sită. (Cacao rămasă poate fi cernută și returnată în recipient.)
Trufele sunt cele mai bune în ziua în care sunt făcute, dar pot fi congelate până la 2 săptămâni (nu se păstrează la temperatura camerei). Dezghețați la temperatura camerei cu 1 oră înainte de servire.