Dulce de Leche și Mini Cheesecakes cu nucă de cocos
Dulce de Leche și Mini Cheesecakes de nucă de cocos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 70 de calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 11 cenți pe porție. 378 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați unt, firimituri de biscuiți cu scorțișoară graham, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Dulce de leche Mini cheesecakes, Mini Churros cu ciocolată caldă Dulce de Leche, și Dulce De Leche Milkshake (Malteada de Arequipe o Dulce de leche) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 325 km F. tapetați o tigaie cu brioșe de 12 căni cu căptușeli. Într-un castron mediu, combinați firimiturile de cracker graham, untul, nuca de cocos mărunțită și cele 2 linguri de zahăr granulat și amestecați până se omogenizează. Împărțiți amestecul în tigaia pregătită. Folosind fundul unui pahar mic sau o lingură, apăsați amestecul uniform în fundul căptușelilor.
Coaceți crustele timp de aproximativ 8 minute.
Transferați tigaia într-o grătar și lăsați să se răcească.Faceți amestecul de cheesecake: folosind un mixer electric, adăugați crema de brânză și dulce de leche și bateți cu viteză mică până se omogenizează, răzuind des părțile laterale ale bolului.
Adăugați zahărul și continuați să amestecați până se combină.
Adăugați ouăle pe rând, apoi laptele de cocos și extractul de nucă de cocos, folosind o spatulă pentru a răzui vasul între adaosuri și bateți până se combină.
Se toarnă umplutura în cruste, împărțind-o uniform între fiecare căptușeală.
Coaceți până când umplutura este setată, 15 până la 18 minute.
Transferați tigaia pe grătar și lăsați să se răcească la temperatura camerei. Acoperiți tigaia cu folie de plastic și dați-o la frigider timp de cel puțin 3 ore sau până la 2 zile înainte de servire. Se acoperă cu nucă de cocos mărunțită înainte de servire.