Dulce de Leche și budincă de pâine cu bucăți de ciocolată
Dulce de leche și budinca de pâine Chocolate Chunk ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 355 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă 74 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 90 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână chipsuri de ciocolată dulce-amărui, extract de vanillan, pâine groasă de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Dulce de Leche și budincă de pâine cu bucăți de ciocolată, Budincă de pâine cu banane-Dulce de leche, și Budincă de pâine cu dovleac cu Dulce de Leche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Puneți pâinea într-un castron mare.
Stropiți cu 3 linguri de unt topit; aruncă.
Transferați pe foaia de copt cu margini.
Coaceți până când pâinea începe să se coloreze, amestecând ocazional, aproximativ 12 minute. Mișto.
Ungeți vasul de copt din sticlă de 11x7x2 inci cu 1 lingură de unt topit.
Se amestecă frișca și 1 cană dulce de leche într-o cratiță medie la foc mediu până se omogenizează și clocotește.
Bateti ouale si galbenusurile intr-un bol mare.
Adăugați rom, vanilie și sare; bateți treptat în amestecul cald dulce de leche. Se amestecă cubulețe de pâine.
Lăsați să se înmoaie 30 de minute, amestecând ocazional.
Amestecați chipsurile de ciocolată în amestecul de cremă.
Se toarnă în vasul pregătit.
Se presară cu 2 linguri de zahăr.
Coaceți budinca până se umflă și puneți-o în centru, aproximativ 35 de minute.
Lăsați să se răcească 15 minute. Praf cu zahăr pudră.
Se servește cald, trecând mai mult dulce de leche topping alături.