Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 64 de porții cu 41 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați dulce de leche, ouă, lapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Dulce De Leche Cheesecake Squares, Dulce De Leche Cheesecake Squares, și Dulce De Leche Cheesecake Squares pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face crusta: puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 grade F. Linia de Jos și părțile laterale ale unei tigaie de copt pătrată de 8 inci cu 2 foi de folie (încrucișată), lăsând o consolă de 2 inci pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se macină fin biscuiții cu zahăr și un vârf de sare într-un robot de bucătărie. Cu motorul pornit, adăugați unt, amestecând până se combină. Apăsați amestecul uniform pe fundul tăvii de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Legare
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Coaceți 10 minute, apoi se răcește în tigaie pe un raft 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
1
Presărați gelatina peste lapte într-un bol mic și lăsați să stea 2 minute pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateți împreună crema de brânză, ouăle, sarea și amestecul de gelatină într-un bol cu un mixer electric la viteză medie până se combină bine, aproximativ 2 minute, apoi amestecați dulce de leche ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulce De Leche
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Bomboane Runts
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă umplutura peste crustă, netezind partea superioară, apoi se coace într-o baie cu apă fierbinte în cuptor până când centrul este doar setat, aproximativ 45 de minute. Se răcește cheesecake complet în tigaie pe raft, aproximativ 2 ore. Chill, acoperit, cel puțin 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
4
Tort de glazură în 2 ore de la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
5
Încălziți toate ingredientele glazurii într-un cazan dublu sau într-un castron mic de metal așezat peste o cratiță cu apă abia la foc mic, amestecând până se omogenizează, apoi turnați peste cheesecake, înclinând tigaia de copt pentru a acoperi uniform. Chill, neacoperit, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Ridicați cheesecake din tigaie folosind consola de folie și tăiați în pătrate de 1 inch cu un cuțit subțire, ștergând cuțitul după fiecare tăietură.