Dulce De Leche Cheesecake Baruri
Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 222 calorii. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză marca philadelphia, dulce de leche achiziționat, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Dulce De Leche Cheesecake Baruri, Dulce De Leche Cheesecake Baruri, și Dulce De Leche Cheesecake Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. strat 13 x 9 x 2-inch tava de copt din metal cu spray antiaderent.
Se amestecă crumbs Graham cracker, zahăr șiscorțișoară în castron mediu.
Adăugați topitunt; se amestecă până se acoperă.
Transferați crumbmixture în tigaie. Apăsați uniform pe partea de jos a panoului.
Coaceți până când crusta este aurie ușoară, aproximativ10 minute. Se răcește complet pe raft.
Amestecați crema de brânză și procesorul de zahăr până când este netedă și cremoasă, aproximativ 1 minut, oprindu-vă ocazional pentru a șterge părțile laterale ale bolului.
Adăugați ouă 1 la un moment dat, procesând 3 până la 5 secunde pentru a se amesteca întreadăugări.
Adăugați dulce de leche și vanilie;procesați până se omogenizează, aproximativ 10 secunde.
Întindeți aluatul uniform peste crusta răcită.
Coacepână când este așezat în centru și marginile sunt umflate și ușor crăpate, aproximativ 38 de minute.
Transferați în raft; se răcește complet.
Încălziți dulce de leche și3 linguri de smântână în cuptor cu microunde-seif în intervale de 10 secunde până la topire.Se amestecă pentru a se amesteca, adăugând mai multă cremă până la linguri, dacă este prea groasă pentru a turna (cantitatea de cremă necesară va depinde de marca de Pulce de leche).
Se toarnă glazura peste răcitcheesecake; se întinde uniform. Refrigeratpână la răcire, aproximativ 1 oră (glazura nu vafi fermă). Faceți înainte: se poate face cu 2 zileînainte. Acoperi; rece.
Tăiați cheesecake-ul pe lungime în 4 benzi, apoi transversal în 6 benzi, formând24 de bare.
Presărați bare cu fleur de sel.
* Un sos gros, dulce, făcut din zahăr caramelizat în lapte sau din lapte condensat îndulcit; disponibil la unele supermarketuri și magazine de alimente de specialitate și la piețele latine.
** Un tip de sare de mare; disponibil la somesupermarket-uri și la magazinele de produse alimentare de specialitate.