Dulce Cr Ampercorpes
Dulce Cr Amperpes ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 57 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 48. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, extract de vanillan, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Clătite Dulci, Clătite Dulci, și Rețetă De Clătite Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați împreună 1 3/4 căni de lapte, smântână grea și ouă. Se amestecă treptat în făină până se omogenizează.
Bateți restul de 1 cană de lapte, zahăr, sare și vanilie. Se strecoară aluatul prin sită cu ochiuri fine, aruncând orice bulgări. Refrigerați cel puțin 1 oră sau până la 2 zile.
Folosind o perie de patiserie sau un prosop de hârtie, acoperiți ușor tigaia cr de 6 inci sau tigaia din fontă cu unt.
Încălziți tigaia la foc moderat până când untul este fierbinte, dar nu fumează.
Bateți scurt aluatul pentru a reincorpora orice solide așezate.
Polonic aproximativ 2 linguri aluat în tigaie, imediat înclinarea și rotirea tigaie pentru a acoperi de jos. Gatiti pana cand crincorpe este doar setat si auriu in jurul marginilor, 10 pana la 15 secunde. Folosind vârful cuțitului, slăbiți marginea CR approppe, apoi, folosind vârful degetelor, răsturnați cu atenție CR approppe. Gatiti pana cand partea inferioara este setata, cu aproximativ 20 de secunde mai mult.
Transferați crincorpe gătit pe platou și păstrați-l la cald.
Repetați pentru a găti restul de cringpes, acoperiți tigaia cu unt de fiecare dată și stivuiți cringpes pe platou. Umpleți CR amperpes cu umpluturile dorite și serviți imediat.
Faceți înainte: Cr Amperpes poate fi făcut cu 1 zi înainte. La frigider, acoperit. Pentru a reîncălzi, transferați stiva pe foaia de copt, acoperiți cu folie și încălziți în cuptorul de 300 F aproximativ 15 minute.